LAND OF THE REMENCES


Dear participant of "Remences"

El Club Ciclista Bas, organitzador de la marxa cicloturista “Terra de Remences” posa a disposició dels participants 1500 carnets, denominats “soci amic de Remences” al preu de 5 € i vàlid per l’any 2019.

Quins beneficis aporta:

1 – Garantia de la inscripció definitiva per participar a la “Terra de Remences 2019”, sempre I quan es faci en el període de temps, entre els dies 1 al 14 de Febrer 2019, que s’obrirà únicament per els qui disposin del carnet.

2 – Regularitzar la inscripció sense presses i a la teva comoditat, sempre i quan es faci dins del temps estipulat, no es descomptarà l’import del carnet en el moment de regularitzar la inscripció.

El període per adquirir-lo s’obrirà el dia 2 de Gener a les 12 hores, en el moment que s’arribi a les 1500 sol•licituds, es tancarà automàticament.

Si no t’interessa aquest carnet o no has tingut oportunitat per adquirir-lo, podràs intentar regularitzar la teva inscripció, en el moment que s’obrin les 1500 places restants, a partir del dia 15 de Febrer del 2019 a les 12 hores del migdia.

Utilitza el codi i la clau que trobaras al peu d’aquest correu per adquirir el carnet.

Apreciado/da participante of "Remences"

El Club Ciclista Bas, organizador de la marcha cicloturista “Terra de Remences” pone a disposición de los participantes 1500 carnets, denominados “soci amic de Remences” al precio de 5 € y valido para el año 2019.

Que beneficios aporta.

1 – Garantía de la inscripción definitiva para participar a la “Terra de Remences 2019”, siempre y cuando se haga en el periodo de tiempo , entre los días 1 al 14 de Febrero de 2019, que se abrirá únicamente para los que dispongan del carnet.

2 – Regularizar la inscripción sin prisas y a tu comodidad, siempre y cuando se haga dentro del tiempo estipulado, no se descontará el importe del carnet en el momento de regularizar la inscripción.

El periodo para adquirirlo se abrirá el día 2 de Enero a las 12 horas, en el momento de llegar a las 1500 solicitudes, se cerrará automáticamente.

Si no te interesa este carnet o no has tenido oportunidad para adquirirlo, podrás intentar regularizar tu inscripción en el momento que se abran las 1500 plazas restantes, a partir del día 15 de Febrero de 2019 a las 12 horas del mediodía.

Utiliza el siguiente código y clave para adquirir el carnet

Recent Posts

Leave a Comment